FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 31 maart 2024

Random Pics van de Dag #1234

Elke dag (nou ja, zoveel mogelijk) een dosis plaatjes en memes. Random.

Grappig, mooi, bizar, interessant of compleet WTF?!?! Alles kun je hier tegenkomen.

En weet je een onderschrift bij een bepaalde foto? Zet het in de comments (die staan op de laatste pagina!)

Doen plaatjes het niet? Schakel dan je adblocker uit. Liever toch bannervrij FOK!ken? Neem een premium account en steun FOK!

Geen medailles Nederlandse judoka's op slotdag Grand Slam Antalya

De Grand Slam van Antalya in het judo is zondag afgesloten. Op de derde en laatste dag van het toernooi kwamen de zwaarste gewichtsklasses in actie, wat voor de in vrij ruime getalen aanwezige Nederlanders geen succes opleverde.

Vrouwen -78kg
De Française Madeleine Malonga ging er met de titel vandoor: in de finale haakte ze de Duitse Alina Böhm, die op haar rug viel voor ippon. De Chinese Ma Zhenzhao versloeg de Britse Emma Reid voor brons, het andere brons was voor de Duitse Anna-Maria Wagner, die van Giorgia Stangherlin won - de Italiaanse had in ronde één nog gewonnen van Yaël van Heemst.

Vrouwen +78kg
In de finale liet Julia Tolofua haar kracht zien: de Française trok de Chinese Xin Su onderuit en op haar rug voor de ippon en de titel. Het brons ging naar twee Turkse judoka's: Kayra Ozdemir won van Kim Ha-yun uit Zuid-Korea, terwijl Hilal Ozturk afrekende met de Française Lea Fontaine.

Mannen -90kg
In een mooie finale kwam Sanshiro Murao terug van een achterstand tegen de Azeri Vugar Talibov, waarna de Japanner het met een tweede waza-ari afmaakte. Thuisfavoriet Mihael Zgank pakte brons met winst op de Hongaar Peter Safrany, het andere brons was voor de Cubaan Ivan Felipe Silva Morales, die de Oezbeek Davlat Bobonov klopte. Noël van 't End ging er in ronde twee uit tegen de Tadzjiek Komronskokh Ustopiriyon.

Mannen -100kg
Er werd weinig gevochten in de finalesessie: Gonchigsuren Batkhuyag uit Mongolië won van de Braziliaan Leonardo Gonçalves voor brons, waarna de Japanner Aaron Wolf zijn Russische opponent Arman Adamian niet aan zag treden. In de finale gebeurde dat ook met Jorge Fonseca: de Portugees pakte de titel, nadat Shady Elnahas uit Canada wegens een blessure verstek moest geven. Michael Korrel ging er in de kwartfinales uit tegen Fonseca en verloor in de herkansingen van Batkhuyag, Simeon Catharina verloor in de achtste finales van de Serviër Aleksandar Kukolj.

Mannen +100kg
Jur Spijkers sneuvelde in de achtste finales tegen de Franse legende Teddy Riner, die in de finale met een handig getimede overname won van Tatsuru Saito uit Japan. De Duitser Erik Abramov klopte Shokhrukhkhon Bakhtiyorov uit Oezbekistan voor brons, terwijl de Rus Valeriy Endovitskiy met een mooie houdgreep het andere bronzen gevecht won van Rafael Silva uit Brazilië. De Azeri Dzhamal Gamzatkhanov was in de tweede ronde te sterk voor Jelle Snippe.

Uitslag Almere City - FC Volendam

FC Volendam heeft een punt overgehouden aan het uitduel tegen Almere City FC. Volendam leek op weg naar een nieuwe nederlaag, maar in de extra tijd maakte Robert Mühren alsnog de gelijkmaker (1-1).

Almere City FC en FC Volendam hielden elkaar in de eerste helft goed in evenwicht. Almere dacht in die helft wel op voorsprong te komen dankzij Kornelius Hansen, alleen werd dat doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. In de tweede helft kwam de thuisploeg wel op voorsprong. Adi Nalic kopte raak uit een vrije trap van Peer Koopmeinders.

Almere City leek die voorsprong ook vast te houden, alleen in de blessuretijd ging het alsnog mis voor de thuisploeg. Robert Mühren liep weg bij zijn tegenstander en zorgde voor de 1-1.

Ondanks het late gelijkspel schiet FC Volendam daar weinig mee op. Volendam blijft nog altijd laatste staan in de eredivisie en lijkt directe degradatie niet te kunnen ontlopen.

Uitslag FC Twente - Heracles

FC Twente blijft stevig op de derde plaats staan in de eredivisie. In derby tegen Heracles Almelo won de thuisploeg met 1-0 door een doelpunt van Myron Boadu.

FC Twente was in de eerste helft beter dan Heracles Almelo maar tot heel veel leidde dat niet. Buiten een aantal corners en een mogelijkheid van Myron Boadu en een afstandsschot van Robin Propper bleef het daar wel bij en stond het bij rust dan ook 0-0.

In de tweede helft werd er wel gescoord. Boadu kreeg de bal gelukkig voor zijn voeten en schoot FC Twente op voorsprong. Na de openingsgoal van Twente ging Heracles wat meer voetballen en kreeg ook meer grip op de wedstrijd, maar tot hele grote kansen leidde dat niet. Ondanks dat de ploeg uit Almelo weinig kans kreeg toch nog dicht bij de gelijkmaker. In de blessuretijd schoot Mario Engels van dichtbij op de paal.

Door de winst van FC Twente blijft het verschil met AZ vier punten voor de belangrijke derde plaats.

Uitslag Feyenoord - FC Utrecht

Feyenoord heeft met de nodige moeite gewonnen van FC Utrecht. De ploeg van Arne Slot keek al vroeg tegen een 0-2 achterstand aan, maar wonnen uiteindelijk met 4-2 en nadert PSV op zeven punten.

FC Utrecht begon scherp aan het duel tegen Feyenoord. Na twee minuten kwam Utrecht in De Kuip op voorsprong dankzij Othmane Boussaid. Uit een afgeslagen corner schoot de aanvallende raak in de verre hoek. Na de openingsgoal kreeg Feyenoord kansen op de gelijkmaker via onder andere a Santiago Giménez en Igor Paixão.

Het was echter Utrecht dat na iets meer dan een half uur toesloeg. Niklas Vesterlund werd diep gestuurd door oud-Feyenoorder Jens Toornstra, waarna Quilindschy Hartman een overtreding maakte. De verdediger moest met een blessure eraf en zag vanaf de zijlijn dat Sam Lammers de strafschop binnenschoot. Snel daarna maakte Feyenoord dankzij een prachtige treffer van Paixão de aansluitingstreffer.

De Rotterdammers waren in de eerste helft via Mats Wieffer nog dicht bij de 2-2. FC Utrecht hield toen nog de voorsprong vast, maar snel na rust viel de gelijkmaker alsnog dankzij Bart Nieuwkoop, die een rebound met hulp van een verdediger binnenkopte.

Twintig minuten voor tijd zorgde Dávid Hancko voor de eerste voorsprong van Feyenoord in de middag. De verdediger speelde Can Bozdogan door zijn benen om daarna in de kruising raak te schieten. De Rotterdammers kwamen daarna niet meer in de problemen en zouden uiteindelijk met 4-2 winnen dankzij een doelpunt van invaller Leo Sauer.

Acteur Chance Perdomo (27) overleden

De acteur met Brits-Amerikaanse nationaliteit, Chance Perdomo, is op 27-jarige leeftijd gestorven ten gevolge van een motorongeluk, volgens een verklaring van zijn management aan de Amerikaanse pers. Het ongeluk betrof enkel hem, zonder andere betrokkenen. Zijn management heeft verklaard: "Zijn toewijding aan de kunsten en zijn levenslust maakten indruk op allen die hem kenden, en zijn warmte zal voortleven bij zijn geliefden." De precieze omstandigheden van het ongeluk zijn nog onbekend.

Perdomo was vooral bekend door zijn rol in de After-filmreeks en televisieseries zoals Chilling Adventures of Sabrina en Gen V, waarin hij sinds vorig jaar acteerde.

De makers van Gen V uiten hun ongeloof over het overlijden: "Chance was immer charmant en altijd vrolijk. Zijn energieke aanwezigheid, groot acteertalent en vooral zijn vriendelijke en liefdevolle natuur maken het moeilijk om over hem in de verleden tijd te spreken."

Van der Poel soleert naar derde overwinning in Ronde van Vlaanderen

Mathieu van der Poel heeft op grootse wijze voor de derde keer de Ronde van Vlaanderen gewonnen. De wereldkampioen was vooraf de gedoodverfde favoriet en maakte dat helemaal waar. Op de koppenberg versnelde de Nederlander en reed iedereen los uit het wiel en won na een solo van 45 kilometer.

Mathieu van der Poel begon in de 108ste editie van de Ronde van Vlaanderen als grote favoriet voor de winst en de wereldkampioen zou dat op paaszondag ook helemaal waar maken. In het eerste uur van de wedstrijd vormde er een kopgroep van zeven renners met daarbij twee Nederlanders: David Dekker en Elmar Reinders. Het zevental kreeg vier minuten, waar de ploeg van Van der Poel de controle had in het peloton.

Na de eerste keer van de Oude Kwaremont kwamen de eerste aanvallen in het peloton. Matteo Jorgenson opende op de Wolvenberg en na verschillende aanvallen ontstond voor Visma-Lease a Bike een gunstige situatie met Dylan van Baarle en Tiesj Benoot. Ook Mads Pedersen was mee en de achtervolgende groep reed naar de kopgroep toe. Van der Poel zat in de verdrukking maar herstelde dat zelf door op de Valkenberg door te trekken en reed naar de kopgroep toe. Ook de rest zou daar de aansluiting vinden. Direct na de Valkenberg anticipeerde Pedersen door te versnellen en kreeg Gianni Vermeersch met zich mee.

De twee hielden kregen niet veel ruimte, maar bij het voor de tweede maal opdraaien van de Oude Kwaremont was het verschil nog maar klein. Op die beklimming versnelde Van der Poel en reed naar het tweetal toe. De wereldkampioen nam een kleine voorsprong, maar liet zich op de top van de kasseihelling weer inlopen.

In aanloop naar de Koppenberg nam Ivan Garcia Cortina een kleine voorsprong, maar moest halverwege van de fiets. Van der Poel passeerde de Spanjaard als eerste en reed iedereen los op de Koppenberg. Op de top had hij een kleine voorsprong van Matteo Jorgenson, die als tweede bovenkwam. Maar ditmaal wachtte de wereldkampioen op niemand meer en nam snel een halve minuut voorsprong.

Richting de laatste keer de Oude Kwaremont was de voorsprong van Van der Poel al opgelopen richting de twee minuten en was de Nederlander zeker van winst in de Ronde van Vlaanderen. In de achtergrond kwam alles vlak voor de finish samen en wist Luca Mozzato de sprint te winnen voor de tweede plaats. Michael Matthews kwam als derde over de finish, alleen werd de Australiër gedeclasseerd vanwege het niet houden van zijn lijn en kon Nils Pollit mee op het podium.

Results powered by FirstCycling.com

Uitslag PEC Zwolle - Ajax

Ajax heeft een moeizame overwinning geboekt op PEC Zwolle, het won met 1-3.

De Amsterdammers waren in het eerste half uur wel zeer effectief. Het kwam tot drie kansen waarvan er twee werden benut. Hlynsson zorgde voor de openingstreffer en Akpom zorgde ervoor dat de voorsprong werd verdubbeld. Daarna was PEC de betere ploeg maar Van Polen slaagde er niet in een goede kans te benutten.

In de tweede helft kon de thuisclub dit aanvankelijk geen vervolg geven. Na een paar wissels werd het toch weer de betere ploeg en nu zorgde dit ook voor een doelpunt, Krastev zorgde voor de aansluitingstreffer. De gelijkmaker hing in de lucht maar nadat Akpom de 1-3 kon binnentikken was de wedstrijd wel beslist.

PEC Zwolle

1 - 3

AFC Ajax

 72' Krastev    12' Hlynsson
 24' Akpom
 84' Akpom
 
 Gele kaart: Velanas,Lam, Vellios,Mac Nulty, (PEC Zwolle), Mannsverk,S.Vos, (AFC Ajax)
 
Stadion: IJsseldelta Stadion, Zwolle
Toeschouwers: 14.000
Arbiter: Manschot
 
Opstelling:   Opstelling:
Schendelaar
v.Polen
Kersten
Lam
Mac Nulty (Czyborra/87)
Namli
El Azzouzi (Vellios/67)
Velanas (v.d.Water/68)
v.d.Berg
Reijnders (Krastev/67)
Thy
  Ramaj
Rensch
Mannsverk
Hato
Hlynsson
Tahirovic
v.d.Boomen (S.Vos/ 81)
Taylor
Godts (Gaaei/65)
Akpom (Rijkhoff/86)
Bergwijn (Sosa/81)

Visions of Mana

Square Enix heeft een nieuwe trailer van Visions of Mana gepubliceerd. Dit is de eerste nieuwe 'mainline' Mana-game in maar liefst vijftien jaar. De trailer toont vooral iets meer van de actie-RPG gevechten. De game moet al deze zomer uitkomen voor PS5, PS4, Xbox Series X|S en pc.

In Visions of Mana speel je als een jongen genaamd Val. Hij is een 'soul guard' die de opdracht heeft gekregen om zijn jeugdvriendin te begeleiden naar de Tree of Mana. Volgens Square Enix kunnen spelers naast actievolle gameplay ook een kleurrijke wereld verwachten met veel verschillende omgevingen. Verder zijn tekenaars en componisten die aan de vorige games hebben gewerkt teruggekeerd voor dit deel.

Wuthering Waves komt in mei uit

Wuthering Waves komt op 22 mei uit voor pc, iOS en Android. Dat heeft ontwikkelaar Kuro Games aangekondigd. Het gaat hier om een free-to-play open wereld actie-RPG. De game wordt veelal vergeleken met Genshin Impact en het heeft net als de game ook 'gacha'-mechanieken. 

Het verhaal van Wuthering Waves is nog een beetje abstract. Je ontwaakt in ieder geval in een post-apocalyptische wereld en je bent bovendien je geheugen kwijtgeraakt. Deze game belooft vooral actievolle gevechten en een grote wereld om te verkennen. Of het echt een concurrent van Genshin Impact kan worden valt nog te bezien.

Sega verkoopt Relic Entertainment en ontslaat 240 werknemers

Sega heeft Relic Entertainment verkocht. Dat heeft de Japanse uitgever aangekondigd. Sega heeft daarnaast 240 mensen ontslagen. Vooral gamestudio's Creative Assenbly en Sega Europe zijn de klos.

Relic Entertainment, bekend van onder andere Company of Heroes, gaat verder als een onafhankelijke ontwikkelaar. Relic doet dit met behulp van een 'externe investeerder'. Relic-games zoals Company of Heroes 3 zullen nog altijd ondersteund worden. In een bericht op X spreekt de studio over een nieuw hoofdstuk en dat ze onverminderd leuke games willen blijven maken.

Vijf jaar cel voor schieten bij ripdeal

Een 26-jarige man is veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf omdat hij samen met een ander twee slachtoffers met geweld geld afhandig probeerde te maken in een portiek aan de Kinkerstraat te Amsterdam. Daarbij is door de mededader twee keer geschoten. Zo meldt AT5.

De schietpartij gebeurde op 22 mei 2023. Ter plaatse troffen agenten in een trapportaal drie kogelhulzen van twee verschillende kalibers aan en twee kogelinslagen.

Uit onderzoek blijkt dat de veroordeelde man samen met zijn mededader een afspraak had met twee anderen voor een onbekend gebleven transactie. De veroordeelde man probeerde daarbij met zijn handlanger de andere twee te rippen.

Mededader met bivakmuts
De twee met wie hij een afspraak had, haalde hij op bij een nabijgelegen café. Het drietal liep vervolgens naar een portiek toe. Op camerabeelden is te zien dat de veroordeelde man naar binnen loopt, terwijl de andere twee bij de toegangsdeur wachten. Binnen staat zijn handlanger te wachten met een bivakmuts op, waarmee de veroordeelde man samen de trap op loopt.

Kort daarna komt de veroordeelde man weer de trap af en haalt hij de twee mannen op, die nog altijd bij de deur staan te wachten. Hij fouilleert hen alle twee en kijkt in de tas die een van hen bij zich heeft. Vervolgens lopen ze met z'n drieën de trap op waar bovenaan de handlanger met de bivakmuts staat te wachten.

Over en weer geschoten
Negen seconden later rent een van de twee mannen zichtbaar in paniek de trap af in de richting van de toegangsdeur. In de gang draait hij zich plotseling om, haalt een vuurwapen uit zijn onderbroek, loopt daarmee naar de trap en schiet tweemaal van onderaan de trap naar boven, waar de andere drie staan. De veroordeelde man vlucht weg naar de galerij van de flat, terwijl zijn handlanger twee keer richting de trap schiet.

De rechtbank rekent de 26-jarige man en zijn handlanger zwaar aan dat zij op klaarlichte dag probeerden om de twee anderen op gewelddadige wijze te rippen. "Verdachte heeft kennelijk slechts aan zijn eigen financiële gewin gedacht. Dat mogelijk onschuldige slachtoffers zouden vallen, zoals bijvoorbeeld ook de bewoners van het appartementencomplex die kort voor het schietincident verschillende keren langs de verdachte en zijn mededader zijn gelopen, heeft hem er niet van weerhouden deze feiten te plegen."

In de straf weegt verzwarend mee dat hij eerder is veroordeeld voor geweldsdelicten.

Drie schepen met hulpgoederen op koers naar Gaza

Een vrachtschip en twee kleinere schepen met honderden tonnen aan hulpgoederen voor de noodlijdende bevolking in Gaza hebben hun reis naar de Gazastrook blijkbaar zonder problemen voortgezet. Volgens het Cypriotische radionieuwsagentschap dpa zeiden experts dat, omdat de zee langs de route tussen Cyprus en Gaza momenteel erg kalm is, het vrachtschip 'Jennifer' en de sleepboten 'Open Arms' en 'Ledra Dynamic' naar verwachting maandagmiddag zullen aankomen.

Het zal echter nog moeilijk worden om de hulpgoederen aan land te brengen. Speciaal hiervoor is een tijdelijke pier gebouwd. Een van de twee sleepboten die het vrachtschip begeleiden, sleept een platform met hulpgoederen achter zich aan. Dit is om de hulpgoederen bij de pier te kunnen overdragen. De Gazastrook heeft geen haven waar grotere schepen binnen kunnen varen en de kustwateren zijn ondiep.

Trump post afbeelding van auto met een 'vastgebonden Biden'

Donald Trump heeft geen moeite met het uitdragen van haat tegen zijn politieke tegenstanders. Hij heeft nu een video gedeeld op zijn eigen Truth Social Network waarop een afbeelding van een vastgebonden Joe Biden is te zien op de klep van een pick-up truck. Er klinkt scherpe kritiek vanuit het Witte Huis.

FOK! Wat een weer: droog overdag, in de avond een buitje

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend kan er in het noorden eerst mist voorkomen, deze zal spoedig oplossen. Verder is er eerst veel bewolking waar hier en daar korte tijd regen uitvalt. Later breekt vooral in het zuidoosten de zon door. De wind wordt geleidelijk oostelijk en neemt toe naar zwak tot matig.

Vanmiddag is er naast bewolking ook ruimte voor de zon, vooral in het zuiden en mogelijk ook het midden. In de loop van de middag neemt in het zuiden de bewolking toe en ontstaan er enkele buien, mogelijk met onweer. De buien trekken langzaam noordwaarts. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C op de Wadden tot 17°C in het oosten. In het noorden en westen staat er een matige wind uit oost tot noordoost. In het zuidoosten staat er een matige wind uit een zuidoostelijke richting.

Vanavond trekt er een gebied met enkele buien noordwaarts, hier kan plaatselijk onweer bij zitten. In het noorden staat er een matige, in Waddengebied soms vrij krachtige, noordoostenwind. In de zuidelijke helft van het land is er weinig wind.

Komende nacht is er in het noorden eerst nog een bui. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind. In de loop van de nacht draait de wind naar een zuidelijke richting.

Tot morgen!

                   

Avondlucht vanuit Jippie haar tuin (Foto: Jippie)
Avondlucht vanuit Jippie haar tuin (Foto: Jippie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.

                                                              

'Grote meerderheid' van Republikeinen wil Ron DeSantis als vice-president

Uit nieuwe peilingen is gebleken dat een “aanzienlijke meerderheid” van de Republikeinen Ron DeSantis als vice-president wil hebben. Meer dan 60 procent van de “Republikeinen en Republikeinse onafhankelijken” wil dat hij de VP-keuze wordt.

Uit de 'YouGov'-peiling bleek dat 19 procent het geen goed idee vond om DeSantis vice-president te laten worden. Ruim 10 procent van de ondervraagden wist het nog niet

Franse politie arresteert ruim 1.700 verdachten bij drugsinvallen

In Frankrijk heeft de politie de afgelopen tien dagen een grote operatie uitgevoerd tegen de drugsgerelateerde criminaliteit in het land.

Minister van Binnenlandse Zaken Darmanin zei dat er meer dan 1.700 verdachten zijn gearresteerd. Bij de actie werd ook 2,4 miljoen euro in beslag genomen. Darmanin kondigde verdere drugsinvallen aan.

De operaties maken deel uit van een politieactie dat afgelopen zomer van start ging. Het doel is om de ongeveer 4.000 opgespoord drugsverkooppunten in Frankrijk te ontmantelen.

Heeft Jezus echt bestaan?

Heeft Jezus, door christenen vereerd als de Zoon van God, werkelijk bestaan? Historici en archeologen zoeken naar aanwijzingen die hen naar de historische figuur Jezus kunnen leiden. Kunnen hun inspanningen een raadsel oplossen dat meer dan 2000 jaar teruggaat en tot op de dag van vandaag zo velen fascineert?

Voor ruim twee miljard christenen is hij de zoon van God, geofferd aan het kruis. De opgestane Messias, zijn geboorte wordt zo belangrijk geacht dat deze het startpunt markeert in de Gregoriaanse kalender die tegenwoordig in veel delen van de wereld wordt gebruikt. Hij is de hoeksteen van het christendom, een figuur wiens verhaal zich heeft ontwikkeld in overeenstemming met het geloof dat de kerken gedurende een periode van 2000 jaar hebben opgebouwd.

Pas in de 18e eeuw en de Verlichting werd de kwestie van een historische Jezus echt onderzocht. Wie was Jezus, afgezien van het religieuze discours, werkelijk? Een man van vlees en bloed? Heeft de centrale figuur in deze religie werkelijk bestaan? Gelovigen beantwoorden deze vraag door de Evangeliën te lezen, de oude verhalen over het leven van Jezus. Maar hoeveel historische geloofwaardigheid kan worden toegeschreven aan teksten die tientallen jaren na de dood van Jezus zijn geschreven?

Vooral gezien het feit dat de vier officiële evangeliën elkaar op veel punten tegenspreken. De onderzoekers stellen veel van de dingen die we denken te weten over Jezus in vraag: werd hij echt op 25 december geboren? Hoe zag zijn leven eruit voordat hij begon te prediken? Wat is de exacte locatie van zijn graf? Kunnen historici er vandaag de dag eindelijk in slagen de mysteries van Jezus' leven te onthullen, door historisch bewijsmateriaal uit Israël, Egypte en Jordanië te onderzoeken en vervolgens de allernieuwste wetenschap te benutten?

Random Pics van de Dag #1233

Elke dag (nou ja, zoveel mogelijk) een dosis plaatjes en memes. Random.

Grappig, mooi, bizar, interessant of compleet WTF?!?! Alles kun je hier tegenkomen.

En weet je een onderschrift bij een bepaalde foto? Zet het in de comments (die staan op de laatste pagina!)

Doen plaatjes het niet? Schakel dan je adblocker uit. Liever toch bannervrij FOK!ken? Neem een premium account en steun FOK!

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
©FOK.nl e.a.