U mag het zeggen (2) A of B

Stephan (Stephan5)

Welkom!  

Ik ga het ietsje moeilijker maken. Van de week hadden we al twee grootheden, ik ga dat nog een keer doen! 

De verhalen zijn te lang om op te noemen. Het vertrek van de frontman hoeft niet altijd negatief te zijn. Lionel Richie heeft daarna een een zeer succesvolle solocarriere gekregen, maar als je daarna als groep zelf daarna niet voor hoeft onder te doen..

Lionel zelf heeft twee nummer 1-hits gescoord, en zijn succsvolle tijd duurt eigenlijk nog steeds voort, alleen wat rustiger aan in de hitlijsten want het Nederlandse publiek heeft echt wel wat anders aan het hoofd.. zoals Hazes jr., of Gordon... en al die verwanten. The Commodores hebben na hun grote hit nog slechts 1x de hitlijsten weten te bereiken, die wel een 7e plaats behaald heeft, namelijk 'Going To The Bank'. Daarna was het direct gedaan. 

Uiteindelijk vond een relatief gezien eeh vrij on.. sorry, (;) .. bekende Bruce Springsteen het pakweg twee jaar geleden een goed idee om een eerbetoon te brengen aan dit nummer. Kosten geen bezwaar. Het verschil tussen de smaak in Nederland in combinatie met de zogezegde talenten, en diegenen die echt wat kunnen is monumenteel wel schrikbarend groot. 

Het is weer aan jullie: A of B.   

Tot ziens!